2017 – Trochu na prd a trochu taky ne..

Na Instagramu se rozmohl nešvar s ukázáním, jak pro každého byl rok 2017 božský, úžasný a dokonalý… Až na Janinu z Lovefashion jsem nečetla žádnou negaci nebo špatnou vzpomínku na rok 2017. Tak já Vám teda nevím, ale vypadá to že jsme to všechno špatný ods**ly s Janinou asi sami … :D

Můj rok byl teda hezky pěkně 50:50 . Částečně pěkně na prd a částečně super. A aby jednoho nebylo moc, tak se to hezky vyvažovalo. :D Teď se směju, ale ještě před 14ti dny to byl opak.. 

Leden

– Hned 4.1. jsem se dozvěděla, že je něco špatně a začala každý ráno docházet na kapačky.

Pozitivum – zbavila jsem se strachu z jehel.

Únor

– Stále jsem byla víc v nemocnici než v práci, ale objevila jsem Mydlárnu Rubens a jejich nejlepší tuhý šampón s rakytníkem, po kterým mám konečně objem jak nikdy.

Březen

– Prvně na Blatné mezi daňkama a fotka s nima byla první u mě, která překročila magickou hranici 1000 likes.

Duben

– Neuschwanstein. Náš první větší výlet, který byl i tak trochu spontální. Tím to celé začalo. Dále to byl v dubnu i Hallstatt, Eibsee, atd..

Květen

– Snová cesta do Saint Tropez (přes Monaco, Nice atd..), která se kruci povedla. V Nice na marketu jsem si cestou koupila kaktus za 15€ a celý trip přesvědčovala Kubu, že to nebyla blbost. :D Kuktus nakonec přežil i cestu k Pragser Wildsee v Itálii cestou zpět. :D Doteď spokojeně žije u nás v obýváku.

Červen

– Nečekaný výlet do Polska do Wroclawi s Maru a Zuzkou. Plus jsem začala chodit k Maru na jógu.

…TeĎ jen doufám, že moje C. nečte moje články, protože jestli ano, tak mě za tuhle fotku zabije. :D Případně promiň zlato! ♥

 

Červenec

– Objevili jsme kouzlo Saského Švýcarska a já začala překonávat strach z výšek při lezení po skal bez jištění. + Uskutečnil se náš první (instameet) výlet za fotkou. + Vyrazili jsme na trip do Slovinska.

Srpen

– Poznali jsme prďoli z OneNatureSupply, se kterýma se třeba teď válíme ve Španělsku a konečně mi bylo v nemocnici řečeno co mi vlastně je. Trvalo jim to jen 7 měsíců. …klidně si ale to mohli nechat pro sebe, jak jinak..

Sabča a Max 

Září

– Na přelomu srpna a září jsem vyrazila s Olympusem do Berlína na představení nového OM-D E-M10 mark III. A na opačném přelomu září a října jsme vyrazili s Kubajszem na trip do Norska a Švédska.

P.S.: Oslavila jsem narozky v tom nejlepším hotelu v Norsku a viděli jsme prvně polární záři.

Říjen

– Vrátili jsme se ze severu a já opět začala trávit víc času v nemocnici než v práci.

Listopad

– Znova jsme vyrazili za daňky do Blatné a já se jich nebála. Pokrok.  Plus nějakou záhadou se uskutečnil první Fashion Hand bazar pod mým vedením.

Prosinec

– Všechno špatně a zas ti doktoři… Tentokrát mi dali i hezký dárek k Vánocům – zbrusu novou diagnózu. – Prdíme s Kubou na vše a mizíme hned 25.12. s těma prďolama z OneNatureSupply do Španělska. ♥ Tohle jsem potřebovala. Zmizet pryč. 

P.S.: Nesmím na sluníčko, nahřívat se suchým teplem a ani na solárko… Ok, tak třeba příští rok… 

 

A co z toho plyne? Nic není věčné a rozhodně né zdraví. Můj kluk je ten nejlepší a za všechnu tu podporu z letoška má u mě našplháno až do konce života. 

A co příští rok? Tak třeba začít konečně cvičit tak, abych měla postavu jak ze žurnálu. Být zdravá a nacpat tu volovinu doktorům do zadku. Nechat si udělat tetování, ale to samozřejmně až po tom, co splním předchozí větu. Podívat se do Paříže, na Santorini ostrov a třeba i někam dál. Být šťastná a užívat si života co to jen jde, protože až bez zdraví si jeden uvědomí, jak snadno jde život jen přežívat. Jo a pak ještě sebeláska, protože to je teď dost moderní.

Žijte tak, abyste se za sebe později nestyděli. Plňte si sny. 

 

Hudlana pro všechny. 

Comments

comments