HAPPY NEW YEAR 2017

5

Krásný Nový rok 2017! Doufám, že jste ho řádně oslavili a vykročili do nového roku správnou nohou. :) Nicméně, ještě než se naplno pustím do nového roku, tak tu mám pro Vás další fotky z výletů a pár řádků k roku minulému.

Asi jako každému z nás, tak i mně loňský rok něco dal a něco vzal. Nicméně i přesto to byl skvělý rok a já doufám, že ten letošní bude ještě lepší. :) Kdo pravidelně sleduje Instagram a InstaStories, tak o všem ví. Byl se mnou na každém focení, přehlídce, akci, výletě, zahraniční cestě a zažil vše, co já. Za poslední dobu se mi můj koníček krásně rozrostl a já doufám, že v 2017 to bude ještě lepší. :)

8

A teď už k těm výletům! Před koncem roku jsme vyrazili z Prahy na „malý“ výlet na Bastei, Kleiner Winterberg a děčínský Sněžník. Den to byl sice náročný, ale také nádherný. Východ slunce na Bastei nám sice díky velmi husté mlze nevyšel, ale i tak měla Bastei své kouzlo. :) Pak následoval přesun na Kleiner Winterberg. Ten přesun berte opravdu jen v uvozovkách. :D Od parkoviště to pěšky na Kleiner Winterberg trvá celou hodinu a jako bonus máte v závěru necelých 500 schodů k výšlapu.  Nicméně to za to stálo! Na vršku skal jsme strávili asi dvě hodiny a fotili a užívali si to místo naplno. :)

2

Most na Bastei

4

Kleiner Winterberg

3

Kleiner Winterberg a Kubajszuv nový analogový foťák!

Po hodinové cestě zpět k autu jsme vyrazili směr Děčín, kde jsme se cestou zastavili v Mydlárně Rubens v Růžové. Musím říci, že tohle místo bylo dokonalý. Jejich sortiment je tak pestrý, že jsem nevěděla kam dříve! Nicméně nakonec jsem se zamilovala do mýdla s plody rakytníku, šampónu z bylinek a plodů rakytníku (také ve formě tuhého mýdla) a pracího prášku na bílé a barevné prádlo ve formě malých kousků/hoblinek. Musím říci, že tohle mě prostě láká vyzkoušet. Hlavně ten šampón a prací prášek! ♥ Dozvěděla jsem se, že jejich e-shop projde rekonstrukcí a výrobky budou nově nafoceny, tak se máme na co těšit. :)

Cestou z Mydlárny, aby toho nebylo ještě málo, jsme koukli na webkameru na Sněžníku a v tu chvíli okamžitě pádili tam. A už cestou tam jsme věděli, že to byl ten nejlepší nápad za celý den. Ošklivé šedé počasí vystřídala pohádka. Zamrzlé stromy, modrá obloha a sluníčko. Bylo to krásné a po výšlapu nahoru to bylo ještě krásnější. Ty západy a východy jsou na Sněžníku prostě nádherné! :) Po celém dni jsme dorazili domu stahaní a unavení, ale za to šťastní!

10

Výhled ze Sněžníku

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6

#nohyvluftu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1

Instax nesmí nikde chybět!

Byl jste už někdo na Sněžníku? Já to tam miluji už od dětství! ♥

 

Photo by Freecoolina a Kubajsz.com

 

Na závěr Vám ještě chci poděkovat za každý komentář, palec nahoru a přečtení článku v roce 2016! Jste nejlepší! Děkuju! :-*

Vaše M.

9

Comments

comments